Βοιωτία : 4 τα κρούσματα κορονοϊού - Έκλεισε η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Στο χωριό της Δαύλειας, στη Λιβαδειά, εστιάζεται τις τελευταίες ώρες η προσοχή των υγειονομικών αρχών της Περιφέρειας Στερεάς και του ΕΟΔΥ μετά τον εντοπισμό τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊου, σε μέλη της ίδιας οικογένειας.

 

Αρχικά 46χρονη βρέθηκε θετική, όταν εξετάστηκε στο πλαίσιο προγραμματισμένου χειρουργείου στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, καθώς πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

 

Το γεγονός όμως ότι η κόρη της, το μωρό που γέννησε και ο σύντροφος της, Πακιστανικής καταγωγής, βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορονοϊό, έχει κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό της πολιτικής προστασίας.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , η κόρη της 46χρόνης, δεν βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, στο πρώτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, όταν πήγε να γεννήσει στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς από την Αθήνα, όπου διέμενε. Λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, σε νέο τεστ όμως βρέθηκε τόσο η ίδια θετική όσο και το νεογέννητο.

 

Μητέρα και βρέφος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/33exJ14
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη