Ανανέωσε με Λαμία, αλλά πάει και για δίπλωμα προπονητή ο Βύντρα!


Ο Λουκάς Βύντρα δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Λαμίας έχει έρθει ο Λουκάς Βύντρα για να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν, ωστόσο σκέφτεται και το μέλλον του. Ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος έχει πλούσια καριέρα, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται έως τα 40 του χρόνια, ωστόσο γνωρίζει ότι θα πρέπει στη συνέχεια να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ο Βύντρα συμμετείχε πριν από λίγες μέρες σε ειδική σχολή προπονητών επιπέδου UEFA A+B που διοργάνωσε η ΕΠΟ με επαγγελματίας ποδοσφαιριστές από το υψηλότερο επίπεδο. Μάλιστα στη σχετική λίστα των ονομάτων υπάρχουν πολλοί ακόμα γνωστοί ποδοσφαιριστές, μερικοί εκ των οποίων ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως τεχνικοί.

Στο εν λόγω σχολείο συμμετείχαν οι Λουκάς Βύντρα, Φάνης Γκέκας, Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Κιάσσος, Στέλιος Μαλεζάς, Βαγγέλης Μόρας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νικός Σπυρόπουλος, Ιεροκλής Στολτίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Πάμπλο Γκαρσία, Σταύρος Τζωρτζόπουλος, Τάκης Φύσσας, Φανούρης Γουνδουλάκης, Μίροσλαβ Σνάουτσερ, Τάσος Βενέτης, Χρήστος Καρυπίδης, Ηλίας Κυριακίδης και Γιάννης Κοντοές.

www.onsports.gr
Νεότερη Παλαιότερη