Καμένα Βούρλα: Ανυπόστατες φήμες για κρούσμα κορωνοϊού


Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων με αφορμή ανυπόστατες φήμες που διαδόθηκαν το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουλίου 2020 από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας ALPHA, για κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, υπενθυμίζει την από 13 Ιουλίου 2020 δημόσια ανακοίνωση – προειδοποίηση που είχε κάνει σχετικά με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σε ότι αφορά την πανδημία του Covid-19.

Όπως παρακολουθήσαμε στο βίντεο της εκπομπής, ο δημοσιογράφος κος Μάνεσης, εκ παραδρομής αναφερόμενος στο κρούσμα κορωνοϊού της περασμένης εβδομάδας στην περιοχή της Αιδηψού, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ αναφέρει τα Καμένα Βούρλα. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ένα κύμα διάδοσης της ψευδούς είδησης που αφορά την Λουτρόπολη και θίγει άμεσα τα οικονομικά συμφέροντα αυτής.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων, σήμερα, Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 επικοινώνησε με τους αρμόδιους της Πολιτικής Προστασίας τόσο στο Δήμο Καμένων Βούρλων (Αντιδήμαρχο κο Παπαγρηγορίου) όσο και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (κο Καρακάντζα), και ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι ΚΑΝΕΝΑ ύποπτο κρούσμα δεν υπάρχει τόσο στην περιοχή των Καμένων Βούρλων όσο και στην Φθιώτιδα.

Ως Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων αναμένουμε την αποκατάσταση της λανθασμένης αναφοράς του ονόματος των Καμένων Βούρλων από τον δημοσιογράφο στην επόμενη εκπομπή του και πάντα με την επιφύλαξη κάθε νόμιμης ενέργειας μας για την προάσπιση των νόμιμων συμφερόντων της Λουτρόπολης και των επαγγελματιών της.
Από το Blogger.