Στ. Πέτσας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει ένα μεγάλο βήμα για περισσότερη πολιτική και οικονομική ολοκλήρωση





Η σημερινή συμφωνία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποτελεί:
1. Ιστορική ημέρα: Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει ένα μεγάλο βήμα για περισσότερη πολιτική και οικονομική ολοκλήρωση. Για πρώτη φορά θεσμοθετείται τέτοιου μεγέθους κοινός δανεισμός.
2. Εθνική επιτυχία: Η Ελλάδα ήταν εξ αρχής μία από τις πρώτες χώρες που ζήτησε μια φιλόδοξη, γενναία αντίδραση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στην κρίση της πανδημίας του κορονοϊού. Συμμετείχαμε ενεργά σε όλες τις διαπραγματεύσεις και πήραμε όσα χρήματα διεκδικήσαμε: Ένα συνολικό πακέτο πάνω από 70 δισεκατομμύρια ευρώ.
3. Μεγάλη ευκαιρία: Για να υπερασπιστούμε τον κόσμο της εργασίας, να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα και να ελαφρύνουμε τα νοικοκυριά από βάρη. Βάζουμε ξανά την Ελλάδα στον χάρτη ενός κόσμου που αλλάζει. Επενδύουμε τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων για να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα και να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/39e5zE8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη