Λαμία: «Περιοδεία» έκανε το ζευγάρι των Σέρβων που είχε κορονοϊό


Πήγαν από την Αιδηψό στη Λαμία έχοντας ένα χαρτί που έλεγε «έχουμε κορονοϊο»

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες στην Εύβοια με ζευγάρι Σέρβων τουριστών που είναι θετικό στον κορονοϊό.

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου σε γκρουπ λίγες ώρες πριν κλείσουν τα σύνορα, και διέμενε στην Αιδηψό.

Ο 55χρονος άντρας παρουσίασε συμπτώματα, αλλά ήπια, ενώ η γυναίκα του είναι ασυμπτωματική.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ στο νοσοκομείο Λαμίας έφτασαν με ταξί αφού πρώτα είχαν επισκεφτεί το κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Πληροφορίες θέλουν τους δύο Σέρβους, οι οποίοι δε μιλούν Ελληνικά, να κρατούσαν χαρτί το οποίο έγραφε ότι είναι ύποπτοι για κορονοϊό και με αυτό να μετακινούνταν στην περιοχή.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το ζευγάρι χρησιμοποίησε δύο ταξί, ένα για πάει στο κέντρο Υγείας της Ιστιαίας και ένα άλλο για να πάει στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Τα γεγονότα αυτά οδήγησαν τους τοπικούς φορείς σε σύσκεψη, προκειμένου να διαπιστωθεί τι θα γίνει με το γκρουπ των Σέρβων με το οποίο ταξίδευε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γκρουπ των τουριστών βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας της περιοχής, με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να βρίσκεται εκεί και να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους.

Όσοι βρεθούν θετικοί στον ιό θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν σε άλλα καταλύματα.

znews.gr
Νεότερη Παλαιότερη