Ο Δήμος Μακρακώμης ένα απέραντο εργοτάξιο


Διαβάστε τη δήλωση του αντιδημάρχου του Δήμου Μακρακώμης Πάνου Κοντογεώργου:

Ο Δήμος μας ένα απέραντο εργοτάξιο !!!!!

(Ενεργούμε με 16 μηχανήματα έργων )

Η διάνοιξη των δρόμων που οδηγούν στα πανέμορφα, ιστορικά και περίλαμπρα εξωκκλήσια όλου του Δήμου μας, ώστε να έχουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση οι πιστοί προκειμένου να ικανοποιήσουν τις λατρευτικές τους εκδηλώσεις, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από άκρη σε άκρη σε όλα τα χωριά του Δημου μας .

Αποτελεί δε προτεραιότητα του Δημάρχου μας Χαντζή Γιώργου του Αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας Παπασάρα Αντρέα και εμου προσωπικά, ως Αντιδημάρχου περιβάλλοντος.

Οι πιστοί έχουν μεγάλη ανάγκη να βρεθούν και να λατρέψουν τους Αγίους στην ονομαστική τους εορτή καθώς λόγω κορωνοϊού είχαν αποκλειστεί από τις εκκλησίες κατόπιν οδηγιών των επιστημόνων και κυβερνητικών εντολών.

Το αμέσως επόμενο διάστημα εορτάζουν πολλοί Άγιοι, όπως η Αγία Παρασκευή, ο Άγιος Παντελεήμονας, ο Προφήτης Ηλίας, η ίδια η Παναγία μας.

Προκειμένου να εορτασθεί απρόσκοπτα η μνήμη τους και το φωτισμένο έργο τους 16 μηχανήματα εργάζονται για την αποκατάσταση ή βελτίωση της οδικής σύνδεσης.

Επειδή θεωρούμε ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, εποχές κοινωνικής απαισιοδοξίας και πνευματικής σύγχυσης, η Ορθοδοξία μας αποτελεί άσβεστο φάρο ελπίδας και μια αστείρευτη πηγή δύναμης, οφείλουμε να συνεισφέρουμε τα μέγιστα και καλούμαστε να διαδραματίσουμε, σε τοπικό επίπεδο πρώτα, σημαντικό ρόλο στα σημαίνοντα της Εκκλησίας μας και να διευκολύνουμε τις προσβάσεις στους αξιόλογους λατρευτικούς μας χώρους, σε όλους τους πιστούς.

Έτσι, τα 16 μηχανήματα μας εργάζονται πυρετωδώς και για τη διάνοιξη τοπικών δρόμων, δασικών , αγροτικών που είχαν κλείσει εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων και της πυκνής βλάστησης ανάλογα με την περίπτωση ξεχωριστά .

Κάτι τέτοιο είναι απολύτως απαραίτητο και αναγκαίο για την έγκυρη και άμεση πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Επιπλέον η διάνοιξη των δρόμων αφορά γαιοκτήμονες και κτηνοτρόφους για να διέρχονται εύκολα στα κτήματά και τα ποιμνιοστάσιά τους και στις περιουσίες των δημοτών μας γενικότερα .
Αυτή η παράταξη με τους 14 Δημοτικούς Συμβούλους και τον Δήμαρχο, θα είναι πάντα δίπλα σας, να σας διευκολύνουμε, να είμαστε αρωγοί στα θέματα σας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε!!!

Επιτρέψτε μου τέλος να προσθέσω ότι αυτή τη στιγμή, άλλα τρία JCB εργάζονται για την αποκατάσταση βλαβών ύδρευσης και άρδευσης, που δυστυχώς είναι πάρα πολλές ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω και της λειτουργίας των αρδευτικών γεωτρήσεων και δικτύων.


Από το Blogger.