Δομοκός: Ο εορτασμός της Αγίας Κυριακής


Με κάθε μεγαλοπρέπεια καθώς επίσης και με την συμπροσευχητική παρουσία πλήθους πιστών, εορτάσθηκε και φέτος στον Δομοκο, η ιερή και σεβάσμια μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Κυριακής της Αθληφόρου!

Στον πανηγυρίζοντα μεγαλοπρεπή Ναό της αγίας Κυριακής ιερούργησε, ωμίλησε και ακολούθησε την περιφορά της εικόνας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών!

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, όπως ο Δήμαρχος Δομοκού Μπ. Λιόλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλ. Κυρμανιδης, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και Βουλευτές Φθιώτιδας Γ. Οικονόμου, Γ.Σαρακιώτης, Θ. Χειμάρας, η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Π. Κοντογιώργος , ο π. Δήμαρχος Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννης, καθώς και, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δ. Δομοκου Κ. Μητσοπούλου-Τραντα ,ο Πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Δ.Τσόγκας , οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού Α. Λαινάς , Ν. Καναβός , Α. Τσαλαφούτας καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του Δ.Δομοκού.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών κήρυξε τον θείο λόγο, ευχόμενος σε όλους να έχουν την ευλογία και την προστασία της Αγίας Κυριακής.









Νεότερη Παλαιότερη