Δημήτρης Τζούφλας: Τί σου λείπει από την πόλη σου;...


«-Τί σου λείπει από την πόλη σου;»

«-Τί μου λείπει; Από πού να πρωτοξεκινήσω;»

«-Να ξεκινήσεις από τον εθελοντισμό και την αρχή που αυτός υπηρετεί, το ρομαντισμό. Πάνω από όλα πρέπει εσύ ο ίδιος να αγαπήσεις την πόλη σου.»

- Από σήμερα, κάνουμε μία νέα αρχή ενεργοποιώντας το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων ανεβάζοντας στην ιστοσελίδα lamia.gr μία νέα φόρμα αίτησης εθελοντή ευέλικτη και εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ερωτήματα που χρήζουν απάντησης, και που ελπίζουμε να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για μία ευρεία ομάδα εθελοντικής δράσης που θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στο δύσκολο έργο του Δήμου μας. Και επειδή θέλουμε να κάνουμε σταθερά βήματα προόδου θα ξεκινήσουμε από τα βασικά, οργανώνοντας δηλαδή το Μητρώο Εθελοντών.

- Για αυτό, λοιπόν, ζητάμε την προθυμία σας και εμείς με την προσπάθεια και τον κόπο μας θα σας ανταμείψουμε. #Join_us για να νιώσεις και εσύ τη χαρά της επιτυχίας της ομαδικής προσπάθειας, τα χαρούμενα πρόσωπα, τα συλλογικά «ευχαριστώ», το συναίσθημα να προσφέρεις χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Γιατί ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής, είναι να δίνεις όσο αγαπάς!

Σε περιμένουμε!

Υ.Γ.: Ο ένας μόνος του δε μπορεί να κάνει τα πάντα αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει από κάτι!

Νεότερη Παλαιότερη