Λαμία: Η αβεβαιότητα φέρνει… «στράβωμα»


Χρονιά ιδιαίτερη για όλους είναι αυτή που διανύουμε. Τόσο η Λαμία όσο και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League 1 είναι αναγκασμένες να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Αγωνιστικές υποχρεώσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργείται και η ανάγκη για το χτίσιμο της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Σε σχέση με άλλους, μάλιστα, η Λαμία είναι σε ευνοϊκή θέση. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και δεν υπάρχει το παραμικρό άγχος στα ματς που απομένουν. Μοναδικό κίνητρο το να μη δώσει δικαιώματα με τις εμφανίσεις της και κυρίως να τεσταριστούν κάποιοι παίκτες για το αν πρέπει να παραμείνουν ή όχι.

Μπήκαμε στον Ιούλιο, πάντως, και τα αντανακλαστικά της διοίκησης δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Άλλες ομάδες έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πιο πίσω σε αυτό το κομμάτι. Ενδεχομένως και λογικό από τη στιγμή που άλλαξε ο προπονητής.

Δεν παύει, πάντως, η όλη κατάσταση να δημιουργεί έναν μικρό εκνευρισμό σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ακόμη και στις προπονήσεις παρουσιάζονται μαγκωμένοι. Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βάλεις τα πόδια σου στη φωτιά και να γνωρίζεις ότι ίσως φύγεις σε λίγο καιρό. Ούτε είναι εύκολο να έχεις συμβόλαιο, αλλά να ακούς από παντού πως θα φύγεις τελικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

www.sportime.gr
Από το Blogger.