Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών στην τελετή αποφοιτήσεως του Β / Ν Σταθμού «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ»


Στο Νηπιαγωγείο της Ι.Α.Α - Γ.Φ.Τ. - Ε.Φ.Τ. Αγ. Αναργύρων Αττικής «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουλίου και ώρα 7:30μ.μ., η τελετή αποφοιτήσεως των νηπιακών τμημάτων, σύμφωνα με όλα τα μέτρα για την πρόληψη του COVID – 19. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας  κ. Συμεών, Πρόεδρος του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου Β΄ και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Νηπιαγωγείου «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ». 

Ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού, κ. Σταύρος Τσίρμπας, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβας Θεοχάρης, ο Γενικός Διευθυντής του Γ.Φ.Τ. Αιδεσ. Πρωτ. Βασίλειος Χαβάτζας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. &Ελένης Βαφειαδάκη, κ. Αναστάσιος Σαλαπάτας, η Κοινωνική Λειτουργός της Ιεράς  Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μέλος της Διοικ. Επιτροπής κα Ελένη Νασέλου , Ιερείς και οι γονείς των νηπίων.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής Πρωτ. Νικόλαος Γιαννακίδης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους εξήρε τη συμβολή και το έργο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών, από τη θέση του Προέδρου του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, για την ενίσχυση του Νηπιαγωγείου «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ». `

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής Πρωτ. Νικόλαο Γιαννακίδη, καθώς και όλο προσωπικό, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα αρωγός στο έργο τους. 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Σ. Τσίρμπας τόνισε την προσφορά του Νηπιαγωγείου και ότι  αποτελεί ένα πρότυπο σχολείο για το Δήμο του. 

Τέλος ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοής Αθηνών, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβας Θεοχάρης απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε να συνεχιστεί με την ίδια θέρμη το έργο αυτό. Αφού δόθηκαν τα αναμνηστικά στα παιδιά, αυτά με τη σειρά τους χάρισαν σε όλους μια δροσερή βραδιά με τη γιορτούλα τους.

Από το Blogger.