Λαμία: Έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Μπλάζιτς


Τον γνωρίζουν καλά στη Λαμία. Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές όταν ανέβηκε η ομάδα στη Super League 1, ενώ προσέφερε και τα επόμενα χρόνια. Πέρυσι αποχώρησε μετά από μία τριετία για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί δεν πήγαν όλα όπως θα περίμεναν οι δύο πλευρές με αποτέλεσμα να είναι πλέον ελεύθερος ο Μάρκο Μπλάζιτς και σε αναζήτηση ομάδας.

Στη Λαμία υπάρχουν άνθρωποι που τον εκτιμούν. Σκέψεις γίνονται για την απόκτηση ενός έμπειρου χαφ. Ο Νιάς είναι στον αέρα, ενώ ενδεχομένως να έχουμε άλλη μία αποχώρηση στο κέντρο. Γι’ αυτό και σε κάποιες συζητήσεις έπεσε το όνομά του. Πρόκειται για μία δοκιμασμένη λύση.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, ο Μπλάζιτς είναι μακριά από το αρχικό πλάνο που έχει τεθεί από τη διοίκηση. Εκείνο που έχει ζητήσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι να αποκτηθούν νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από τις χαμηλές κατηγορίες με πολύ λίγα χρήματα. Ποντάρει και στον Γιώργο Πετράκη γι’ αυτό, αφού ο τελευταίος γνωρίζει καλά τη Super League 2. Μία τέτοια είναι ο Βασίλης Πέλκας, με τον οποίο επίκειται ένα ακόμη ραντεβού, ενώ στόχος είναι να υπάρξουν και άλλες.

Δεδομένα, όμως, εκτός από τους νεαρούς θα χρειαστεί να γίνουν και ορισμένες μεταγραφές έμπειρων παικτών. Γι’ αυτό και το θέμα του Μπλάζιτς είναι ανοιχτό χωρίς να αποτελεί προτεραιότητα.

www.sportime.gr
Από το Blogger.