Λαμία: Επέκταση συμβολαίου σε Καραμάνο


Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ. Η ΛΑΜΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΜΑΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΑΒΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΦΟΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ.

Είχαμε ενημερώσει πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δεχτεί ο Καραμάνος να λυθεί το συμβόλαιό του. Η Λαμία τελικά βρήκε τον τρόπο να βγουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές. Ποιος ήταν αυτός; Μικρή μείωση και επέκταση συμβολαίου. Κοινώς για τα επόμενα δύο χρόνια ο 29χρονος θα φοράει τα «κυανόλευκα».

Μπορεί να έσπευσαν κάποιοι να βγάλουν διάφορα προς τα έξω περί σημαντικής μείωσης, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Με τα τωρινά δεδομένα ο Καραμάνος θα έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια. Κάπου εκεί είναι και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Εκείνος, όμως, πολύ δύσκολα την επόμενη χρονιά θα πάρει τα χρήματα που είχε φέτος. Ή θα δεχτεί σημαντική μείωση ή θα κληθεί να βρει ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και δεν έχει δικαιολογήσει τις απολαβές του.

Οι περισσότερες αποχωρήσεις, άλλωστε, αυτό το καλοκαίρι θα έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Προς τα έξω είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν διάφορες διαρροές, που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πολυπαιγμένο το έργο και ο σκηνοθέτης γνωστός. Σε αυτούς που έχουν μπει στη μαύρη λίστα είναι και ο Ιμπραχίμα Νιάς. Εδώ και τρεις μέρες προπονείται μόνος του. Είχαμε ενημερώσει από τις 28 Ιουνίου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ο βασικότερος λόγος είναι ένας, ότι ακόμη και τα 80άρια συμβόλαια κρίνονται μεγάλα για την επόμενη σεζόν και οι εξαιρέσεις θα είναι λίγες.

freegossip.gr
Νεότερη Παλαιότερη