Έναν υπολογιστή σε κάθε δομή φιλοξενίας υπερηλίκων με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού για να επικοινωνούν με τους συγγενείς τους - Σε Βοιωτία και Εύβοια η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου




Με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου - Domna Michailidou και την ομάδα μας για τη διαχείριση του Covid19 επισκεφτήκαμε δομές φιλοξενίας υπερηλίκων και εν γένει ευπαθών ομάδων της Περιφέρειάς μας.
Ακολούθως, συζητήσαμε για το πως θα εφαρμόσουμε συγκεκριμένα μέτρα προστασίας αυτών των ανθρώπων, προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσουμε, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τη -ζωτική για εκείνους- επαφή με τους οικείους τους.
Έτσι, ταυτόχρονα με τα ήδη συμφωνημένα μέτρα:
- τακτική συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου από τους εργαζομένους
- δημιουργία ειδικού δωματίου κρουσμάτων σε κάθε δομή
- παροχή υγειονομικού εξοπλισμού στις δομές
- τήρηση ειδικών πρωτοκόλλων ασφαλείας
αποφασίσαμε να χορηγήσουμε σε κάθε δομή της Περιφέρειάς μας έναν φορητό υπολογιστή με κάμερα και μικρόφωνο, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπονται και να συνομιλούν καθημερινά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.







via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/3hCzCJe
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη