Βόλεϊ: Στις επάλξεις και τα κορίτσια του νεοφώτιστου ΑΟ Λαμίας


Την Δευτέρα 24 Αυγούστου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με όνειρα και προσδοκίες τα κορίτσια του τμήματος βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας 2013, ενόψει της νέας σεζόν της Volley League 2020-21.


Ο νεοφώτιστος στη μεγάλη κατηγορία ΑΟ Λαμίας, που έχει συγκροτήσει μια πολύ καλή ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, με έμπειρες αλλά και ταλαντούχες αθλήτριες είναι ξανά στις επάλξεις έπειτα από πέντε μήνες αποχής από την ενεργό δράση, λόγω του κορονοϊού.

Το «παρών» στην Πρώτη έδωσαν ο δήμαρχος Λαμίας κ. Θύμος Καραΐσκος και ο αντιδήμαρχος κ. Πάνος Φώσκολος.

Όπως αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα της ομάδας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

«Στις 6:30 μ. μ. το απόγευμα της 24ης Αυγούστου 2020 ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΑΟΛ.

Στην διάθεση του Ηλία Αγγέλη και του προπονητικού του team ήταν παρούσες όλες οι αθλήτριες:

Αποστολία Νούσια (ακραία), Εντιάνα Τσαγκάρη (ακραία), Αλεξία Καλανταρίδου (ακραία), Δέσποινα Παπαμίχου (κεντρική), Ελευθερία Παπαδοπούλου (κεντρική), Ειρήνη Τσομπανίδου (κεντρική), Σταυρούλα Κούση (κεντρική), Mirjana Komlenovic (ακραία - διαγώνια), Θάνια Τσιούμα (διαγώνια), Θάνια Βλάχου (λίμπερο), Ξένια Κακουράτου (λίμπερο), Κλειώ Βενέτη (πασαδόρος), Jaimeson Tierra Lee (πασαδόρος).

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα γίνει  στο στάδιο της «Καμαρίτσας» στην Λαμία, ενώ το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Λαμίας («Χαλκιοπούλειο»), που θα περιλαμβάνει διπλές (πρωί - απόγευμα) προπονήσεις. Στο τρίτο στάδιο θα πραγματοποιηθούν τα φιλικά όπως έχουν σχεδιαστεί από την  προπονητική ομάδα.

Το παρών έδωσαν στην πρώτη του ΑΟΛ ο δήμαρχος Λαμίας κ. Θύμος Καραΐσκος και ο αντιδήμαρχος κ. Πάνος Φώσκολος.

Συνέντευξη παραχώρησαν στα ΜΜΕ όλες οι νέες αθλήτριες, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Παπαμίχος, ο προπονητής Ηλίας Αγγέλης και ο νέος βοηθός προπονητή Κώστας Αγγουράς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Λαμίας Θύμιο Καραΐσκο τον αντιδήμαρχο Πάνο Φώσκολο και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που παρευρέθησαν στην 1η προπόνηση της ομάδας!

Καλή αρχή στην ομάδα μας με υγεία και επίτευξη των στόχων που έχουν θέση διοίκηση και προπονητική ομάδα!!!»


www.onsports.gr
Από το Blogger.