-->

Πλημμύρες στην Εύβοια: Και έβδομος νεκρός – Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η τραγωδία στην Εύβοια μετά τις φονικές πλημμύρες, καθώς αυξάνεται δραματικά η λίστα των νεκρών, οι οποίοι έχουν φτάσει στους επτά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο θύμα είναι ένας άνδρας ηλικίας 40-45 ετών ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Μάλιστα, φέρεται να είναι ένας από τους δύο άνδρες των οποίων η τύχη αγνοούνταν. Ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα είναι ο σύζυγος του έκτου θύματος που εντοπίστηκε νωρίτερα το απόγευμα στην περιοχή της Αμφιθέας. Πλέον, ο τραγικός απολογισμός φτάνει στους επτά νεκρούς. Νωρίτερα, πέντε ακόμη άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο ηλικιωμένοι, ένα βρέφος οκτώ μηνών και δύο ακόμη άνθρωποι που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, είχαν ανασυρθεί νεκροί.

 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη ενός ακόμη άνδρα -ηλικίας περίπου 70 ετών- από το Μπούρτζι, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται από τα σωστικά συνεργεία. Το συντονιστικό της Εύβοιας συνεδρίασε λίγη ώρα νωρίτερα σε μια προσπάθεια να αποτιμηθεί το μέγεθος της καταστροφής.

 

Πραγματικά  πρωτόγνωρη η καταστροφή τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, συμπληρώνοντας ότι προτεραιότητα θα δοθεί στην παροχή φιλοξενίας στους άστεγους και στην αποκατάσταση των υποδομών εντός και εκτός των πληγέντων περιοχών.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/3gIC1Sj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->