Κ. Μητσοτάκης: Δωρεάν η διάθεση του εμβολίου στους πολίτες

Δωρεάν η διάθεση του εμβολίου στους πολίτες, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος, το εμβόλιο θα διατεθεί δωρεάν σε όλους τους έλληνες πολίτες. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι ένα ή αν θα είναι περισσότερα. Δεν ξέρουμε πότε θα το έχουμε στη διάθεσή μας. Ελπίζουμε συντομότερα και όχι αργότερα. Αλλά όποτε και αν έχουμε το εμβόλιο στη διάθεσή μας, αυτό θα διατεθεί δωρεάν, για όλους τους έλληνες πολίτες», τόνισε ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική του τοποθέτηση κατά την τακτική σύσκεψη για την εξέλιξη της επιδημίας.
Αναφερόμενος στην απόφαση για υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλες τις ηλικίες των μαθητών, από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο, ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε ότο η η κυβέρνηση «θα αναλάβει να διαθέσει δωρεάν μάσκες σε όλα τα παιδιά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς».Για το θέμα είχε μιλήσει και το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος ανέφερε ότι με ειδική έκτακτη επιχορήγηση του υπουργείου Εσωτερικών, ύψους 5,2 εκατομμυρίων ευρώ προς όλους τους δήμους, «εφοδιάζουμε όλους τους μαθητές και όλους τους εκπαιδευτικούς με μάσκες. Κάνουμε πράξη την ξεκάθαρη πολιτική βούληση του πρωθυπουργού να προστατέψουμε την υγεία». Πηγή  https://www.naftemporiki.gr/story/1630061/k-mitsotakis-dorean-i-diathesi-tou-emboliou-stous-polites


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2YhY4YE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη