Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας



Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν σήμερα ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Λάμπρος Κουτσικος και ο υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) κ. Βασίλης Σακκάς. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων κ. Βρασίδας Γιαννακόπουλος.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Κούτσικο για την ανάληψη των καθηκόντων του στην θέση του Προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχήθηκε καλό έργο, γόνιμη θητεία και εποικοδομητική συνεργασία με τους φορείς και τον Δήμο.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην εκπαίδευση και κυρίως το επιχειρησιακό σχέδιο για την προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία έχει πολλές ιδιαιτερότητες και χρήζει προσεκτικού σχεδιασμού. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αειφόρο ανάπτυξη, την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για ζητήματα ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον καθώς και διάφορες άλλες "Δράσεις Παιδείας" που θα υλοποιηθούν με τη συνεργασία Δήμου Λεβαδέων - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/322EoJe
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη