Φθιώτιδα: Απάντηση στην ανάρτηση του κου Παπαδόπουλου για βουλωμενα φρεάτια στην Αγία Μαρίνα


Σήμερα είχαμε,όπως γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτηση μας, μια ισχυρή καταιγίδα που μπορεί η ένταση της να προξένησε πλημμυρικά φαινόμενα στις γύρω περιοχές όχι όμως και στο χωριό μας.

Η κοινοτική σύμβουλος σε συνεργασία με την δήμαρχο φρόντισαν έγκαιρα και από τα τέλη Μαίου να διανοίξουν τα ρήθρα εκατέρωθεν του δρόμου από την διασταύρωση του δρόμου προς την Στυλίδα ( ΔΑΝΕΞ ) μέχρι το χωριό που είχαν δεκαετίες να καθαριστούν.
Οι δάφνες που πέφτανε μέχρι μέσα στα ρήθρα και κρύβανε ακόμα και τις πινακίδες κόπηκαν και όπως βλέπετε και στην παρακάτω ανάρτηση που επαναδημοσιεύουμε τότε συλλέχθηκαν και με αυτοκίνητο του Δήμου απομακρύνθηκαν .

Όμως ο κος Παπαδόπουλος, ο διορισμένος και μη εκλεγμένος πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου ή ο "Αληθινός πρόεδρος του χωριού " , όπως αυτοπροσδιορίζεται , ανήρτησε στη σελίδα της ανεξάρτητης παράταξης του , στο προσωπικό του προφίλ και σε άλλα δικτυακά μέσα τα εξής :

" Τα φρεάτια καθαρίστηκαν από εμένα όπως οφείλω εξαιτίας μη ύπαρξης συνεργείου του Δήμου πριν και μετά την βροχή στο χωριό μας και θα καθαριστούν όσες φορές χρειαστεί ακόμη. Θα γίνει έγγραφο στον Δήμο Στυλίδας για τα προβλήματα που δημιούργησε η κοπή Δαφνών και χόρτων και το μη μάζεμα τους με ευθύνη κοινοτικής συμβούλου ( κατά φαντασίαν προέδρου , αντιπροέδρου , αντιδημάρχου , αστροναύτη....) χωρίς την ενημέρωση μου , στην είσοδο του χωριού από την μεριά της Στυλίδας , με αποτέλεσμα ο δρόμος να κατακλυστεί από αυτά και τα βρόχινα νερά να περνούν από τη μέση του δρόμου.
Παπαδόπουλος Γιώργος. "

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και απάντηση στις αήθεις συκοφαντίες που εξαπολύει δημιουργώντας ψευδώς , ζημιά και αρνητικά σχόλια για το χωριό μας και αφού δεν έκανε τίποτα απολύτως για αυτό, έξι χρόνια όπως υπηρεφανεύεται που είναι πρόεδρος , συνεχίζει να εκμεταλλεύεται ακόμη και ένα φυσικό φαινόμενο όπως έκανε και με υπερχείλιση του ρέματος του Αυλακίου.

Η σχάρα αυτή όντως έχει πρόβλημα γιατί στο σημείο αυτό μαζεύονται νερά και έχει προβλεφθεί να μπει μεγαλύτερη και εντάσσεται στο αντιπλημμυρικό έργο που έχει υποβληθεί , έχει δημοσιευθεί στο Διαύγεια και μέχρι τέλος του χρόνου θα κατασκευασθεί.

Βρίσκεται στην παραλία κοντά στο κέντρο " Παράγκα "και δεν έχει καμία σχέση βέβαια με τις δάφνες της ΔΑΝΕΞ , όταν δε βρέχει πάντα το νερό κυλάει και στο δρόμο πόσο μάλλον σε φαινόμενα σαν το σημερινό .

Τελευταία φορά , για την ενημέρωση σας , την καθάρησε ο κος Στράτος Μπαμπαούσης , που έτυχε να περνάει από εκεί και είχε βουλώσει ο αγωγός ομβρίων από φύλλα και φύκια από την μεριά της θάλασσας και μια πεντάλεπτη έντονη βροχόπτωση στάθηκε ικανή να φτάσει το νερό μέχρι το πεζοδρόμιο .

Πότε λοιπόν τις καθάρισε ο ίδιος και από πότε έχει επιληφθεί τουλάχιστον σαν πρόεδρος όπως δηλώνει ότι οφείλει και τι έχει κάνει έξι χρόνια για το πρόβλημα αφού δεν είναι σημερινό ?

Η σχάρα που εμφανίζει στις φωτογραφίες και που φυσικά δεν είναι βουλωμενη (οι φωτογραφίες του, οι ίδιες τον διαψεύδουν και ούτε βέβαια τα γύρω φύλλα που έφερε ο δυνατός αέρας είναι οι δάφνες )

Συντάκτης
Γιώργος Καραγεώργος
Κοινοτικός Σύμβουλος






Νεότερη Παλαιότερη