-->

Η … ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

-Ηλίας Τραμπάκουλος-

 

Σήμερα το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε άθληση.

Κατηφόρισα στον προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας. Εκεί, ο Δήμος Θηβαίων έχει στήσει εδώ και κάμποσο καιρό αθλητικά όργανα γυμναστικής για ενήλικες. Τα είχα δει σε φωτογραφίες και είχα ακούσει για αυτά αλλά δεν φημίζομαι για την έφεσή μου στον αθλητισμό, δυστυχώς και έτσι δεν τα είχα επισκεφτεί.

 

Αθλητική περιβολή, λοιπόν, και σπορτεξάκια και μαζί με δύο ακόμη κυρίους που- όπως μου είπαν αθλούνται στον συγκεκριμένο χώρο καθημερινά- ξεκίνησα. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει 10 όργανα με τα οποία μπορείς να γυμνάσεις χέρια, πόδια, πλάτες, κοιλιακούς,τρικέφαλους, τετρακέφαλους, γάμπες κ.λ.π. Έχει ταμπελάκια με οδηγίες χρήσης και εικόνες και, πραγματικά, μπορείς να γυμναστείς σωστά και ευχάριστα.

 

Θετική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι – παρά το ότι λειτουργούν αρκετό διάστημα- δεν υπάρχουν ιδιαίτερες φθορές, ούτε ζημιές.

Τόσο μου άρεσε που σκέφτομαι, όποτε έχω χρόνο, να πηγαίνω στον χώρο και να γυμνάζομαι.

 

Υ.Γ. Αν έχεις μαζί σου και καμιά σακούλα σκουπιδιών δεν θα πάει χαμένη. Θα την αντικαταστήσεις στα καλαθάκια για τα απορρίμματα που έχουν ξεχειλίσει.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/3gfcVcI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->