Δήμος Μακρακώμης: Eurobank (Shop in Shop) στη Σπερχειάδα


EUROBANK (SHOP IN SHOP) ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε στους δημότες του Δήμου μας και ιδιαίτερα στους πολίτες της Κοινότητας Σπερχειάδας και της ευρύτερης περιοχής πέριξ αυτής, ότι μετά τις συνεχείς μας προσπάθειες με τη διοίκηση της EUROBANK που ξεκίνησαν από το Δεκέμβρη του 2019, κατέστη δυνατή η λειτουργία της Τράπεζας Eurobank, ως shop in shop, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Σπερχειάδας. Κι αυτό, κόντρα στο ρεύμα της εποχής που θέλει να συρρικνώνεται καθημερινά ο αριθμός των τραπεζικών καταστημάτων.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να εξάρουμε τη συνεισφορά του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, η οποία αθροίστηκε με τις δικές μας συντονισμένες προσπάθειες και είχε ως αποτέλεσμα να μη μείνει χωρίς τραπεζικό κατάστημα η Σπερχειάδα και τον ευχαριστούμε γι' αυτό.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα της ενέργειά μας θα προσδώσει τη δυναμική που απαιτείται τόσο στην αγορά της Σπερχειάδας και στην πέριξ αυτής περιοχή, όσο και στην αναβάθμιση του γραφείου των ΕΛΤΑ εντός του οποίου θα στεγαστεί το γραφείο της Eurobank.

Δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη... Ο αγώνας μας είναι πολυμέτωπος με στόχευση το καλό των Δημοτών και προς αυτή τη κατεύθυνση οι προσπάθειές μας συνεχίζονται...

Γεώργιος E. Χαντζής
Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης

dimosmakrakomis.gov.gr
Νεότερη Παλαιότερη