Ανοιχτή επιστολή του δημάρχου Μακρακώμης Γιώργου Χαντζή για ενημέρωση των δημοτών σχετικά με την Eurobank ως shop in shop στη Σπερχειάδα


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ 

Η EUROBANK ΩΣ SHOP IN SHOP ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΆΔΑ

Φίλες και φίλοι 

Μετά από τις συνεχείς προσπάθειες μας και με τη συμπαράσταση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, καθίσταται δυνατή η λειτουργία στη πόλη της Σπερχειάδας, της  EUROBANK ως shop in shop, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Σπερχειάδας.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα των ενεργειών μας, θα προσδώσει τη δυναμική που απαιτείται τόσο στην αγορά της Σπερχειάδας και στην πέριξ αυτής περιοχή, όσο και στην αναβάθμιση του γραφείου των ΕΛΤΑ εντός του οποίου θα στεγαστεί το γραφείο της Eurobank.

Δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη… 

Ο αγώνας μας είναι πολυμέτωπος με στόχευση το καλό των Δημοτών και προς αυτή τη κατεύθυνση οι προσπάθειές μας συνεχίζονται… δεν μπορούμε όμως, και δεν μας επιτρέπεται να ξεχνάμε ότι οι ενέργειες μας, που αφορούσαν τη λειτουργία της Τράπεζας Eurobank, ως shop in shop σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Σπερχειάδας, λοιδορήθηκαν τόσο από την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου όσο και από μερικούς άφωνους, και ετερόφωτους «πολιτικούς επαίτες» που η μόνη τους συνεισφορά στο τόπο τους, ήταν και είναι οι υπόγειες διαδρομές. Για τα λόγους αυτούς …

Καλούμε

την αξιωματική αντιπολίτευση να επαναφέρει στη μνήμη της το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019, να αναλογιστεί τα αίτια για τα οποία οι δημότες της γύρισαν τη πλάτη, να απολογηθεί για το χάος που άφησε, να εξηγήσει την έλλειψη ευαισθησίας να μην παραδώσει στη νέα Δημοτική Αρχή το Σεπτέμβρη του 2019, και να θυμηθεί το οριστικό κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας & την υπολειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς από πέντε σε τρεις ημέρες εβδομαδιαίως. 
  
Καλούμε επίσης

τους άλαλους, ετερόφωτους «πολιτικούς επαίτες», αντί να διαδίδουν  ότι τα κίνητρα της Δημοτικής Αρχής είναι τοπικιστικά και όχι ενωτικά…, να δημοσιοποιήσουν τα δικά τους κίνητρα, να μας ενημερώσουν για το μέχρι σήμερα έργο τους.. αν έχουν… ώστε να είμαστε σε θέση να τους απαντήσουμε.  

Φίλες και φίλοι

Η μικροπολιτική και ο φανατισμός δεν μας αφορούν ούτε ποτέ αποτέλεσαν μέρος της στρατηγικής και του πολιτικού μας σχεδιασμού… την αντιπαρερχόμαστε.

Μας αρκεί το γεγονός ότι οι Κασσάνδρες και οι «ετερόφωτοι πολιτικοί» διαδρομιστές συνεχώς διαψεύδονται.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή  υπάρχει για να δίνει καθημερινά όλες του τις δυνάμεις ώστε κάθε δημότης μας να ζει στο Δήμο που του αξίζει. 

Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την εφαρμογή πολιτικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κι έτσι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας. 

Η παράταξη μας «Δύναμη προοπτικής»  είναι δική σας, σας ανήκει και είναι στα χέρια σας. 

Γιώργος Χαντζής
Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης

Νεότερη Παλαιότερη