-->

Λύσεις στην εποχή του κορωνοϊου από την εταιρεία GEON ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - Το παράδειγμα του Ορχομενού!


Η GEON ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (http://www.geonwc.gr) μια εταιρεία ευαισθητοποιημένη στην προστασία του περιβάλλοντος, με ιδανικές λύσεις και εφαρμογές στον τομέα  της βιολογικής – οικολογικής τουαλέτας και όχι μόνο, συνέδεσε το όνομά της με τον ετήσιο εορτασμό της Μεγαλόχαρης στην πόλη μας. Ο επιχειρηματίας κ. Νίκο Νίκου, φίλος του Ορχομενού, πρόσφερε δωρεάν τις υπηρεσίες της εταιρείας του στην πόλη μας, για την ασφάλεια των πιστών που συνέρευσαν το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου.

 



Ειδικότερα η geonwc.gr  πρόσφερε φορητούς  νιπτήρες ανέπαφης χρήσης όπως και χημικές τουαλέτες, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού, που είχε λάβει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορχομενού «Παναγία η Σκριπού».



«Για εμάς στην Geonwc δεν υπάρχει το "δεν μπορούμε". Παρέχουμε πάντοτε εξειδικευμένες λύσεις με βάση τις εκάστοτε διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη μας, στους οποίους συγκαταλέγονται εργοτάξια και τεχνικά έργα πολιτικού μηχανικού, κατασκευαστικές εταιρείες, λαϊκές αγορές, συναυλίες – πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, αρχαιολογικοί χώροι, καντίνες, Cateting, διοργανωτές γάμων / events, Ξενοδοχεία, Beach Bars, εταιρείες λειτουργίας και εκμετάλλευσης παραλιών, οι Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας καθώς και ανθρωπιστικές οργανώσεις – ΜΚΟ. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και βοήθειά μας η Μεγαλόχαρη» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS ο κ. Νίκο Νίκου.


Αντίστοιχα, ο εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορχομενού «Παναγία η Σκριπού» π. Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους, μέσω του ORCHOMENOS PRESS, ευχαρίστησε τον κ. Νίκου για την προσφορά του στην πόλη μας…




via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2FQ67Wl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->