-->

H «Λυσιστρατη» θα ανεβεί για 2 παραστάσεις,την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Αυγουστου, από τη «Θεατροφρενεια» - Θεατρικο Εργαστηρι Διστομου


Σε ένα ιδιαίτερο(οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μοιάζει εύστοχος)καλοκαίρι για όλους μας,το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρενεια» δούλεψε απίστευτα σκληρά και αθόρυβα καθόλη την διάρκεια του και είναι έτοιμο να παρουσιάσει το αριστουργηματικό,κλασικό έργο του Αριστοφάνη: «Λυσιστρατη» σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθα!
Μετά την απόφαση ενσυναισθησης και κατανοησης για την πρωτοφανή συγκυρία που ζουμε,που πήραμε για την ματαίωση του φεστιβάλ μας,έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε την δική μας προσπάθεια ως δημιουργικό και θεατρικό πείσμα για μια πιο αισιόδοξη οπτική των πραγμάτων...
Έτσι λοιπόν η «Λυσιστρατη» θα ανεβεί για 2 παραστάσεις,την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Αυγουστου,στο αμφιθέατρο του μαυσωλείου Διστόμου!
Αυτή τη φορά θα είναι ιδιαιτερη καθως θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και ατόμων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση.
Γι αυτό τον λόγο κάνετε εγκαίρως την κράτηση σας στο τηλέφωνο: 697 4654715!
Σας περιμένουμε όλους να αποχαιρετίσουμε-διώξουμε αυτό το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πάντα με θέατρο,τέχνη,πολιτισμό!
Ώρα έναρξης 21:00!!!


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/329FCm7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->