-->

επίθεση στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εργασίας από Τούρκους hackers

Τούρκοι hackers πραγματοποίησαν επίθεση στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εργασίας. Η σελίδα του υπουργείου είναι ακόμα offline για "συντήρηση".
Σύμφωνα με το μήνυμα που άφησε η ομάδα «Turkish Defacer RootAyyildiz», η επίθεση στο υπουργείο έγινε λόγω του Oruc Reis. Ο Τούρκος φαίνεται να πραγματοποίησε deface, δηλαδή άλλαξε την "πρόσοψη" της σελίδας όπως βλέπετε παρακάτω προσθέτοντας το μήνυμά του. Όπως μας ανέφερε φίλος του iGuRu.gr, που παρακολουθεί το hack η σελίδα του Υπουργείου μια πέφτει μια σηκώνεται.

''Τι έγινε ρε παιδιά με τις σελίδες του υπουργείου εργασίας; Mια μας την πέφτουν οι τουρκοι και βάζουν το δικό τους μήνυμα σήμερα, το σβήνει και κάνει αποκατάσταση της σελίδας ο διαχειριστής. μετά πάλι το χαλάνε οι τουρκοι και βάζουν το ίδιο μήνυμα. και συνεχίζουν το πιγκ πογκ ''

Τι σημαίνει αυτό; O διαχειριστής της σελίδας του Υπουργείου κάνει restore και επαναφέρει την σελίδα, χωρίς να έχει εντοπίσει από που μπαίνει ο hacker!

 

Εν τω μεταξύ τα metadata στην Google ακόμα δείχνουν το hack
Το Υπουργείο δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση, μάλλον γιατί προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα. Όσο για το Oruc Reis μάλλον σε λίγο θα το δούμε να κάνει και την άγονη γραμμή…





via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/342bdsx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->