-->

Δήμος Τανάγρας : επιτυχώς η εγκατάσταση ασύρματου δικτύου με το Πρόγραμμα WIFI4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, προχώρησε στην εγκατάσταση 21 ασύρματων σημείων σύνδεσης WIFI4EU (κάνοντας χρήση 26+4 μηχανημάτων) στις παρακάτω περιοχές:

 

Δ.Ε. Δερβενοχωρίων:

 

Δημαρχείο Πύλης
Πλατεία Σκούρτων

Πλατεία Δάφνης

Πλατεία Στεφάνης

 Δ.Ε. Δηλεσίου:

 

ΚΑΠΗ Δηλεσίου – Μέρος της παραλίας Πλάκας Δηλεσίου
Παραλία Κοκκινόβραχου

ΚΕΠ – μέρος της πλατείας Δηλεσίου

 Δ.Ε. Οινοφύτων:

 

Πλατεία Οινοφύτων
Γήπεδα Οινοφύτων

Πλατεία Αγίου Θωμά – μέρος του κεντρικού δρόμου

Πλατεία Κλειδιού

 Δ.Ε. Σχηματαρίου:

 

Δημαρχείο Σχηματαρίου
Πλατεία Ταξιαρχών Σχηματαρίου

Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Σχηματαρίου

Δημοτικό στάδιο Ε. Δεπάστας

Πλατεία Οινόης

 Δ.Ε. Τανάγρας:

 

Δημαρχείο Άρματος
Πλατεία Άρματος

Πλατεία Ασωπίας

Πλατεία Καλλιθέας

Πλατεία Τανάγρας


Δείτε εδώ τον χάρτη με τα σημεία πρόσβασης


 

 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ:

 

Βήμα 1ο – Εύρεση Ασυρμάτου Δικτύου: Εφόσον βρισκόμαστε εντός περιοχής κάλυψης του Ασυρμάτου Δικτύου του Δήμου Τανάγρας, πραγματοποιούμε από την ηλεκτρονική συσκευή μας (Η/Υ, tablet, κινητό), αναζήτηση των διαθέσιμων ασυρμάτων δικτύων.
Το δίκτυο εμφανίζεται στις φορητές συσκευές ως «Wifi4EU – Dimos Tanagras»

Βήμα 2ο – Σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο Wifi4EU:

Από την λίστα με τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα συνδεόμαστε στο δίκτυο «Wifi4EU – Dimos Tanagras» και περιμένουμε μέχρις ότου συνδεθούμε και λάβουμε την επιβεβαίωση ότι έγινε επιτυχής σύνδεση. Θα μας εμφανιστεί πρώτα η ιστοσελίδα που μας καλωσορίζει στο ασύρματο δίκτυο του Δήμου Τανάγρας και του προγράμματος Wifi4EU.

Πατήστε το κουμπί «ΣΥΝΔΕΣΗ» για να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και να συνεχίσετε.

Βήμα 3ο – Πλέον υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο και μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο.

 

Ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι: "Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου Τανάγρας έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του ασύρματου δικτύου WiFi4EU. Ο Δήμος Τανάγρας, αξιοποιώντας σχετική χρηματοδότηση μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος «WiFi for Europe» (WiFi4EU), προχώρησε στην εγκατάσταση και λειτουργία είκοσι ενός (21) σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi Ηotspots) σε δημόσιους χώρους, πάρκα και πλατείες. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους Δημότες μας, ελεύθερο δίκτυο και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας."




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2FKQfo2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->