Φάνης Σπανός: Στον πρώτο «Αυθεντικό Κολυμβητικό Μαραθώνιο», θαυμάσαμε παγκόσμιας κλάσης πρωταθλητές, αλλά και (εντός πολλών εισαγωγικών) απλούς αθλητές, να επαναλαμβάνουν την ιστορική πορεία του Σκυλλία και της κόρης του Ύδνας προς το Αρτεμίσιο σε διαδρομές 1.500, 5.000 και 10.000 μέτρων!


Στον πρώτο «Αυθεντικό Κολυμβητικό Μαραθώνιο», θαυμάσαμε παγκόσμιας κλάσης πρωταθλητές, αλλά και (εντός πολλών εισαγωγικών) απλούς αθλητές, να επαναλαμβάνουν την ιστορική πορεία του Σκυλλία και της κόρης του Ύδνας προς το Αρτεμίσιο σε διαδρομές 1.500, 5.000 και 10.000 μέτρων!

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, την οποία είχαμε την τιμή να στηρίξουμε ως Περιφέρεια, μας έδωσε απλόχερα πολλαπλά μηνύματα. Για την Ιστορία μας, για τον αθλητισμό, για τον πανέμορφο τόπο μας.

Αλλά και - λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του συγκεκριμένου αγώνα - για τη δύναμη, την επιμονή και τη στοχοπροσήλωση που μας βγάζει στη στεριά, ακόμη και μέσα από τις πιο δύσκολες θάλασσες!

Υγ.: Ξεχωριστή τιμή να βραβεύσω τον Ολυμπιονίκη μας Σπύρο Γιαννιώτη, που στήριξε με την ψυχή του την διοργάνωση!Από το Blogger.