Ξυλοδαρμός 16χρονου σε κατάληψη σχολείου στην Καβάλα, Μητέρα και γιος περιγράφουν την επίθεση

Mega / Live news

Τι δηλώνει ο Γιώργος και η μητέρα του για όσα συνέβησαν σε κατάληψη σχολείου στην Καβάλα.

«Ήμουν με τη φιλενάδα μου και τα παιδιά με πείραζαν. Τους είπα να φύγουν και να με αφήσουν ήσυχο. Κατά λάθος ακούμπησα το κορίτσι με το χέρι μου, έτσι όπως τους είπα να φύγουν και άρχισαν να με χτυπούν», περιέγραψε ο 16χρονος, μιλώντας στο Mega.

«Το πρωί ήρθα να τον πάρω από το σχολείο και τον βρήκα χτυπημένο και σοκαρισμένο. Επιτέθηκαν σε εμένα 50 παιδιά, τα πέντε που έκαναν τον καβγά μου επιτέθηκαν και λεκτικά και με ακουμπούσαν παντού. Τρεις φορές έγινε η επίθεση. Μπήκαμε στο αστυνομικό τμήμα να κρυφτούμε. Μπήκαν τα παιδιά, τους έδιωξαν οι αστυνομικοί. Φύγαμε κρυφά, μας βρήκαν σε ένα καφέ, και μας επιτέθηκαν ξανά.

Ήρθαν πάλι αστυνομικοί και τους πήραν μαζί με έναν γονέα που και εκείνος επιτέθηκε λεκτικά σε εμένα», είπε από την πλευρά της η μητέρα του 16χρονου Γιώργου.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Gkc8uy
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη