1η Συνεδρίαση της Θεματικής Επιτροπής "ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ " της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

 


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ / ΣΕ , στη Λαμία , η 1η Συνεδρίαση της Θεματικής Επιτροπής " ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ " της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας , υπό την Προεδρία του κ. Σωτήρη Κουτσουβέλη - Δημ. Συμ/λου Δήμου Λαμιέων και αποτελούμενη από τους : 1. κ. Αλέξανδρο Μητά - Δημ. Συμ/λο Δήμου Λεβαδέων, Αντιπρόεδρο ,2. κ. Παναγιώτη Ματράκα –Δημ. Συμ/λο Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων , 3. κ. Μιχαήλ Σαγιάννη – Δημ. Συμ/λο Δήμου Λεβαδέων , 4. κ. Ευθύμιο Γρίβα - Δημ. Συμ/λο Δήμου Δελφών, 5. κ. Κων/νο Θεόπουλο – Δημ. Συμ/λο Δήμου Μακρακώμης και 6. κ. Χρήστο Ρούσσο - Δημ. Σύμβουλο Δήμου Θηβαίων.
Τα Μέλη της Επιτροπής μέσα από τις τοποθετήσεις τους και την ιδιαίτερα εποικοδομητική μεταξύ τους διαλογική συζήτηση, έθεσαν το πλαίσιο λειτουργίας και όρισαν το Πρόγραμμα Δράσης της Επιτροπής . Επίσης με δεδομένο ότι τα θέματα ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ είναι αφενός άμεσης προτεραιότητας λόγω των τεραστίων δυσκολιών που έχουν επιφέρει η οικονομική κρίση και η πανδημία του COVID-19 και αφετέρου αποτελούν μια από τις ζωογόνες πηγές για τις τοπικές κοινωνίες , μεταξύ άλλων έθεσαν τους βασικούς άξονες ( Υποδομές , Ανάδειξη και Προβολή των πλεονεκτημάτων κάθε Δήμου , ενημέρωση και στήριξη των επιχειρηματιών και αξιοποίηση της καινοτομίας και των πηγών χρηματοδότησης ) , μέσω των οποίων θα διαμορφωθούν οι θέσεις και οι προτάσεις τους , που θα κατατεθούν στο ΔΣ της ΠΕΔ / ΣΕ και στην ΚΕΔΕ.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2RQ5vCZ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη