Νεκρός 27χρονος εθελοντής πυροσβέστης στο Αγρίνιο, μετά από φωτιά

agriniopress.gr

Ένας 27χρονος εθελοντής Πυροσβέστης στο Αγρίνιο, έχασε τη ζωή του, σκορπώντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο άτυχος Παναγιώτης Πλεξίδας συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς το βράδυ του Σαββάτου σε παραλίμνια περιοχή του Καινουρίου, όταν περίπου στις δώδεκα ένιωσε αδιαθεσία.

Ο πυροσβέστης αποτραβήχτηκε από τη «μάχη» με τις φλόγες και διαβεβαίωνε τους συναδέλφους του ότι είναι καλά, όμως η κατάστασή του χειροτέρεψε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή της σορού του άτυχου 27χρονου η οποία θα διενεργηθεί σήμερα, Κυριακή.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το θάνατο του εθελοντή πυροσβέστη

«Σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη θέση Χαραυγή της Τ.Κ. Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου, ο εθελοντής πυροσβέστης Πλεξίδας Παναγιώτης του Θεοδώρου ετών 27, ένιωσε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Γ.Ν. Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Η ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει:

«H Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, συντετριμμένη, εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του συναδέλφου Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη Πλεξίδα Παναγιώτη, 27 ετών, εν ώρα υπηρεσίας κατά την διάρκεια κατάσβεσης αγροτικής πυρκαγιάς στην περιοχή Χαραυγή Αγρινίου χθες το βράδυ.

Ο Παναγιώτης Πλεξίδας κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα ως εθελοντής πυροσβέστης στις 11/8/2011, υπηρέτησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και πριν λίγους μήνες είχε μετακινηθεί στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Παραβόλας Αγρινίου.

Εργαζόταν ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους οικείους και στους συναδέλφους του.

Καλό σου ταξίδι και καλό παράδεισο Παναγιώτη».

 



via Ειδησεις https://ift.tt/321USCI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη