Κέρκυρα: Αναβολή για τακτική δικάσιμο πήρε ο 45χρονος

Κέρκυρα: Αναβολή για τακτική δικάσιμο πήρε ο 45χρονος

Αναβολή για τακτική δικάσιμο πήρε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία για τις 30 Σεπτεμβρίου. Ο 45χρονος, ο οποίος φέρεται ότι χτύπησε χθες την πρώην γυναίκα του, έξω από το σχολείο του παιδιού τους στο Κανόνι, παραδόθηκε στην αστυνομία και σήμερα έγινε το δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 30 Σεπτεμβρίου προκειμένου να προσκομιστεί η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση.
Η παθούσα υπέβαλε μήνυση αμέσως μετά το περιστατικό και σχηματίστηκε δικογραφία. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Όπως μας ενημέρωσε η δικηγόρος της παθούσας, Κασσιανή Σκολαρίκη, το τριμελές πλημμελειοδικείο Κέρκυρας, εκτός από την αναβολή, εξέδωσε περιοριστικούς όρους επικοινωνίας του κατηγορούμενου με το θύμα. Απαγόρευση δηλαδή να προσεγγίσει σε απόσταση 50 μέτρων τόσο το θύμα όσο και το ανήλικο τέκνο.
Η κα Σκολαρίκη τονίζει ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας όλοι, πολίτες – δικηγόροι και μέσα ενημέρωσης, οφείλουν να σεβαστούν τις διατάξεις του Συντάγματος που προστατεύουν το θύμα και το ανήλικο τέκνο.

RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.