«Λίφτινγκ» 4,5 εκ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Ελασσόνας

«Λίφτινγκ» 4,5 εκ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Ελασσόνας

Τη σύμβαση του έργου «Αποκαταστάσεις – Συντηρήσεις Ασφαλτικών στο Δήμο Ελασσόνας» προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Το έργο περιλαμβάνει τη συντήρηση της επαρχιακής οδού που ενώνει τον οικισμό της Ελασσόνας με τον οικισμό της Τσαριτσάνης καθώς και βελτιώσεις σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου του Δήμου Ελασσόνας τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας.

«Υπογράψαμε σήμερα μια σημαντική σύμβαση ενός χρήσιμου οδικού έργου που ενισχύει την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των προϊόντων. Έχουμε άριστη συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας και το Δήμαρχο Νίκο Γάτσα και ενώνοντας τις δυνάμεις δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας κάνοντας έργα ουσίας στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των συνανθρώπων μας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Τα έργα αυτά υλοποιούνται μέσα από μια διαδικασία εξεύρεσης πόρων από έκτακτες ανάγκες. Γιατί το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας χρηματοδοτείται ελάχιστα από το κεντρικό κράτος την τελευταία δεκαετία. Ευχαριστούμε τους Υπουργούς οι οποίοι ανταποκρίνονται σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και μέσα από το πρόγραμμα εκτάκτων αναγκών κάνουμε έργα χρήσιμα για τους πολίτες. Ευχαριστώ τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Λάρισας που αν και λίγοι σε αριθμό κάνουν πολλά. Δίνουμε το μήνυμα ότι με λίγα κάνουμε πολλά και όχι με πολλά, λίγα. Είμαστε επιφορτισμένοι με πολλές αρμοδιότητες χωρίς να υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό και οι ανάλογοι οικονομικοί πόροι» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ελασσόνας τόνισε τα εξής: «Είναι μια σημαντική μέρα σήμερα καθώς διατίθεται για τις ασφαλτοστρώσεις του επαρχιακού και εθνικού δικτύου του Δήμου Ελασσόνας ένα τεράστιο ποσό που δεν έχει ξαναδεί η περιοχή μας. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό που τίμησε τη δέσμευση που είχε αναλάβει. Δίνεται μια πολύ σοβαρή λύση στο θέμα της ποιότητας του οδοστρώματος σε όλο το Δήμο της Ελασσόνας».
Στην υπογραφή σύμβασης του έργου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλης Πινακάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Έργων Στέλιος Δημότσιος και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2SjNxbT
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη