Αφόπλισε ο Μουτσινάς κατά ΣΚΑΙ για το Big Brother

Αφόπλισε ο Μουτσινάς κατά ΣΚΑΙ για το Big Brother

Δεν συγκρατήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το Big Brother παρόλο που και οι δύο εκπομπές φιλοξενούνται στο ίδιο κανάλι.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πρεμιέρα προχτές τη Δευτέρα και είχε πει στους τηλεθεατές πως θα αναφερόταν και στο Big Brother.

Σήμερα αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής ανέφερε τα ακόλουθα: «Τι ωραία τηλεόραση! Ωραία... Να πούμε και για το κανάλι μας κατιτίς, μη λέμε για τα άλλα. Να πούμε ένα μπράβο στον ΣΚΑΪ, μπράβο! Μη νομίζεις κι αυτό είναι απόφαση. Πώς είναι ότι μαζεύω λεφτά για να πάρω ένα σπίτι και τελικά αυτό βγαίνει όλο σάπιο από κάτω; Το πάθαμε εδώ. Δεν πειράζει όμως, το πήραν τώρα το σπίτι, αυτό είναι το σπίτι, βάλανε μέσα και τα παιδιά αυτά. Ωραίες... ωραίες προσωπικότητες».



via Ειδησεις https://ift.tt/32AvIeR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη