Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Πέπε

olympiacos.org

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Πέπε με κάθε επισημότητα, με τον Πορτογάλο χαφ να γίνεται «Πειραιώτης» για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.

Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β' ομάδα των «Αετών»,έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του 78 φορές (8 γκολ), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ξεκινώντας από την U15 φτάνοντας και μέχρι την U21».



via Ειδησεις https://ift.tt/35fh9PG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη