Τμήμα ζωγραφικής για παιδιά στην Αράχωβα



Ο Σύλλογος Γυναικών Αράχοβας σας ενημερώνει ότι εχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά δημοτικού. Τα μαθήματα   θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου στις καμαρες.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να προσεγγίσουν πέρα από τη ζωγραφική, την πλαστική, την χαρακτική, το κολάζ και τις κατασκευές.
Το παιδικό τμήμα ζωγραφικής απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους που θέλουν να παίξουν με το χρώμα, το σχέδιο και τα διάφορα υλικά που μας προσφέρει η φύση
Ο βασικός στόχος, είναι η Δημιουργικότητα, μέσα από τη Ζωγραφική και τις κατασκευές. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι με τα χρώματα και το σχέδιο θα αναπτύξουν την εικαστική σκέψη και αντίληψη και θα ενισχύσουν την φαντασία τους.
Μικρές αναφορές σε μεγάλους καλλιτέχνες και το έργο τους θα προσφέρει στα παιδιά την δυνατότητα να εξοικειωθούν με την δημιουργία, τον πειραματισμό και το παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο  συνδυάζουμε την γνώση με το παιχνίδι για να ενισχύσουμε την φαντασία του παιδιου.Μην ξεχνάμε ότι η μορφή των εικαστικών δεν είναι άλλη παρά η εμπειρία, η δοκιμή και η δημιουργική διαδικασία.

Έγγραφες και περισσότερες πληροφορίες στην Κα.Παρασκευή Δεσφινιώτη.


via e-hani https://ift.tt/33C1XcK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη