Αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για σχόλιο του Π. Πολάκη

Αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για σχόλιο του Π. Πολάκη

Με αφορμή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλου Πολάκη στο facebook, σημειώθηκε αντιπαράθεση, με τη ΝΔ να ασκεί κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και αυτός να ανταπαντά.

Κατά χρονική σειρά η εξέλιξη ήταν η ακόλουθη:

Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook ο Παύλος Πολάκης έγραψε:
«Σκέφτομαι πως….
Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ!
«Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους», έχουμε πολλούς….
Καπετάνιους, λίγους αλλά έχουμε .
ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ, έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ….
Εμείς δε θα κάνουμε «μητρώο στελεχών»
εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα .
Τεσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους :
-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν
-ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΕΙΑ για να βγάλουν σχέδιο
-ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν
-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωη των ανθρώπων και της χώρας .
ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων» θαχουμε παρεξηγήσεις ….και φτάνει….».

Aκολούθησε το εξής σχόλιο σχόλιο της ΝΔ: «Σχετικά με ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη η ΝΔ έκανε το εξής σχόλιο: «Ο «κολλητός» του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα». Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».

Στη ΝΔ απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης δήθεν έτριξε τα δόντια στους υπουργούς του για τις ευθύνες για το γενικευμένο κυβερνητικό μπάχαλο, η κα Κεραμέως χρεώνει το φιάσκο με τις μάσκες και τα κενά στα σχολεία σε όλους πλην του εαυτού της, ο κ. Σταϊκούρας βγάζει ανακοίνωση για την τοποθέτηση του στο υπουργικό συμβούλιο και την αντίθεση του στην προσφυγική δομή στην εκλογική του περιφέρεια καρφώνοντας τον κ. Μηταράκη και περί τους σαράντα βουλευτές της ΝΔ δεν επιτρέπουν στον κ. Μητσοτάκη να φέρει στη βουλή για ψήφιση τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία απειλώντας με καταψήφιση. Αν η κατάσταση απόλυτου χάους δεν ήταν τραγική για τους πολίτες, η κυβέρνηση θα θύμιζε απλά Δελφινάριο».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3n86Lzt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη