Γεννηματά: Να μην γίνει η κρίση πρόβλημα επιβίωσης για τους πολλούς

"Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο κόσμος δεν θα είναι ξανά ο ίδιος μετά τον κορονοϊό" υπογράμμισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην αρχή της ομιλίας της στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις οικονομικές και υγειονομικές επιπτώσεις της πανδημίας. "Χρειάζεται καμπάνια ενημέρωσης υπέρ του εμβολίου. Όπως χρειάζεται και καμπάνια ενημέρωσης υπέρ της μάσκας. Η αλήθεια είναι μία. Ακόμα και σήμερα αναζητείται σχέδιο γι' αυτήν τη δεύτερη φάση της πανδημίας, ανέφερε η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε το διάστημα που η πανδημία ήταν σε ύφεση.

"Σε αυτήν την τεράστια δοκιμασία για τον ελληνικό λαό, εμείς το ΚΙΝΑΛ, είμαστε δίπλα του. Δεν θα αφήσουμε αυτή η κρίση να γίνει άλλη μία ευκαιρία για τους λίγους και πρόβλημα επιβίωσης για τους πολλούς", ανέφερε η κ. Γεννηματά.

via Press24.gr https://ift.tt/2GF2JOv

RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη