Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Δολοφονική η διαιτησία!»


Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με... στυλ ελληνικό, δηλαδή με μία ομάδα να βράζει για τη διαιτησία αλλά και για πέσιμο στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα! Δείτε τι δήλωσε με τη λήξη του αγώνα στο SDNA ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

«Βράζει» η Λαμία με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο για τα σφυρίγματά του στο ματς με στον Άρη, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου να χαρακτηρίζει στο SDNA «δολοφονική» τη διαιτησία του και να καταγγέλει... πέσιμο στ' αποδυτήρια. 

Ο Άρης επικράτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Λαμίας με 3-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του ρέφερι Διαμαντόπουλου. 

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας με δήλωσή του στο SDNA χαρακτηρίζει ως «δολοφονικά» τα σφυρίγματά του, ενώ αφήνει αιχμές και για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τους ανθρώπους του Άρη να κάνουν... μπούλινγκ στους διαιτητές. 

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Παπαϊωάννου: 

«Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο! Με δολοφονικές διαιτησίες όπως του διαιτητή Διαμαντόπουλου δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά. Περιμένουμε να δούμε τι θα γράψει ο παρατηρητής στο φύλλο αγώνα για τα όσα έγιναν στ' αποδυτήρια στο ημίχρονο...». Η Λαμία καταγγέλει ότι δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις οι ποδοσφαιριστές της και απομένει να δούμε τη συνέχεια. 

Το βέβαιο είναι ότι το πρωτάθλημα της Super League ξεκίνησε πλέον και... με τη βούλα!

www.sdna.gr
Νεότερη Παλαιότερη