Στ. Πέτσας: Ενθαρρυντικές οι πρώτες ενδείξεις από το άνοιγμα των σχολείων

Στ. Πέτσας: Ενθαρρυντικές οι πρώτες ενδείξεις από το άνοιγμα των σχολείων

Οι πρώτες ενδείξεις από τα σχολεία είναι ενθαρρυντικές, οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, όπως δείχνουν οι επιδημιολογικοί δείκτες, σημείωσε τη Δευτέρα ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Όπως είπε ο Πρωθυπουργός που επισκέφθηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων και παρέστη στον αγιασμό, φέτος εκτός από τα γράμματα θα μάθουμε και κάτι παραπάνω για το πώς θα είμαστε όλοι υπεύθυνοι πολίτες. Θα φροντίσουμε τους εαυτούς μας, θα φροντίσουμε την υγεία μας, θα ακούμε πάντα τους ειδικούς, θα ακούμε πάντα τους δασκάλους μας και όλα θα πάνε καλά. Και θα έρθει και η στιγμή που θα αφήσουμε τις μάσκες στην άκρη και θα μπορούμε να ξαναθυμηθούμε τη ζωή μας στο σχολείο έτσι όπως ήταν στο παρελθόν», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3c0m48f
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη