ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει να βυθίζεται στα ψέματα

"Την ώρα που η Τουρκία εδώ και σχεδόν έναν μήνα παραβιάζει κατάφωρα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, με το Oruc Reis να κάνει έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ολοένα και πιο κοντά στο Καστελλόριζο, ο γιαλαντζί «υπερπατριώτης» κ. Βορίδης, που έλεγε «κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας» τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών χειροκροτούμενος από τον κ. Μητσοτάκη, δήλωσε σήμερα ευθαρσώς πως το Oruc Reis δεν παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και ότι «πλέει σε διεθνή ύδατα»" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

"Περιμένουμε από κάποιον στην κυβέρνηση να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, πώς γίνεται η Τουρκία να μην πραγματοποιεί παράνομες ενέργειες και συγχρόνως η Ελλάδα να ζητά – έστω και με τεράστια καθυστέρηση 8 μηνών – την επιβολή κυρώσεων. Οι αντιφάσεις αυτές όχι μόνο δεν πείθουν κανέναν, αλλά εκθέτουν τη χώρα αποδυναμώνοντας συστηματικά τα επιχειρήματά της στην ΕΕ για τις κυρώσεις. Ακόμα και σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει να βυθίζεται στα ψέματα, στις αντιφάσεις της και στην φτηνή επικοινωνιακή διαχείριση" καταλήγει.



via Press24.gr https://ift.tt/2DCVXaR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη