Λουκέτο στα Κέντρα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το νέο ακαδημαικό έτος

Λουκέτο στα Κέντρα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το νέο ακαδημαικό έτος

Την αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Παιδείας κ. Διγαλάκης

Η αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης γίνεται μετά από εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Ειδικότερα με απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Διαύγεια και υπογράφει ο υφυπουργός Παιδείας κ. Διγαλάκης προβλέπεται η αναστολή της λειτουργίας των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Ε.) του άρθρου 48Α του ν. 4485/2017 (Α΄114), των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης των Κ.Ε.Ε. που έχουν εγκριθεί κατ` εφαρμογή του ίδιου άρθρου, καθώς και την αναστολή των καθηκόντων των οργάνων διοίκησης και των διδασκόντων των Κ.Ε.Ε..

Η αναστολή σύμφωνα με την απόφαση ισχύει για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Να υπενθυμίσουμε ότι με αποφάσεις του κ. Γαβρόγου είχε προβλεθεί η ίδρυση ισάριθμων Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΚΚΕ) στα Πανεπιστήμια Δυτικής Μακεδονίας, Μακεδονίας, Αιγαίου και Ιόνιο.



via Ειδησεις https://ift.tt/3m8Ncqu
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη