Ξεκινούν τη Δευτέρα αναστολές υδροδότησης από τη ΔΕΥΑΜΒ

Ξεκινούν τη Δευτέρα αναστολές υδροδότησης από τη ΔΕΥΑΜΒ

 Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η ΔΕΥΑΜΒ θα ξεκινήσει τις αναστολές υδροδότησης στους καταναλωτές, οι οποίοι δεν έχουν προσέλθει για τακτοποίηση των οφειλών τους.

Σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση επισημαίνει ότι μπορεί να κατανοεί ότι οι πολίτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους λόγω και των οικονομικών συνθηκών που προκάλεσε και η πανδημία, όμως κάποιοι δεν ενδιαφέρονται καν.

«Η διακοπή υδροδότησης είναι το τελευταίο και μόνο μέσο που διαθέτουμε ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στην κατανάλωση του νερού. Δικαιοσύνη γιατί όπως είναι αντιληπτό, τα έξοδα συντήρησης και λειτουργία των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης- όμβριων και του βιολογικού αφορούν στο σύνολο των πολιτών, αλλά καλύπτονται ΜΟΝΟ από τους συνεπείς καταναλωτές. Αυτό δεν είναι δυνατό να συνεχίζεται. Δεν επιθυμούμε να προβούμε σε διακοπές υδροδότησης. Και για αυτό καλέσαμε και καλούμε τους καταναλωτές να ρυθμίσουν τις οφειλές τους .

Επίσης η ΔΕΥΑΜΒ, δε προχωρά σε διακοπή υδροδότησης στους δικαιούχους Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης και σε ορισμένες κατηγορίες δικαιούχων του κοινωνικού τιμολογίου. Δηλαδή οι πραγματικά μη έχοντες συμπολίτες μας, δεν κινδυνεύουν από έλλειψη υδροδότησης.

Οι αναστολές υδροδότησης, θα ξεκινήσουν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Ρήγα Φεραίου, Φιλιππίδη, Γιάννη Δήμου, Ζάχου.

Επισημαίνουμε, ότι οι οφειλές διακανονίζονται με 15% προκαταβολή και το υπόλοιπο σε τέσσερις (4) τριμηνιαίες δόσεις».

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3k8gSSB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.