Απάντηση του Συντονιστή της ΑΔΜΘ στην Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία

Απάντηση του Συντονιστή της ΑΔΜΘ στην Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία

"Ο έλεγχος νομιμότητας πραγματοποιείται από τον Επόπτη Νομιμότητας, δηλαδή τον Συντονιστή. Ο Συντονιστής έχει δείξει έμπρακτα πως μένει μακριά από κομματικά παιχνίδια και συμφέροντα, γι αυτό ίσως δέχεται πυρά ένθεν κακείθεν (συμπολίτευση –αντιπολίτευση). Ίσως ο παλαιοκομματισμός να είναι καλά φωλιασμένος σε παλαιοκομματικά μυαλά", δηλώνει ο Συντονιστής της ΑΔΜΘ, Ιωάννης Σάββας, απαντώντας στην καταγγελία της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Όπως τονίζει ο κ. Σάββας, «είναι αξιοπρόσεκτο πως μέσα σε τόσες λίγες γραμμές μιας ανακοίνωσης, η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της, προέβη σε τόσες απρέπειες, ψεύδη και ανοησίες.»

Πιο συγκεκριμένα ο Συντονιστής της ΑΔΜΘ σημειώνει ότι: «Είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι ο κος Κατσιμίγας κρίνει ως επικεφαλής παράταξης της Περιφέρειας τη νομιμότητα μιας απόφασής μας, που αφορά αναπλήρωση θέσης προϊσταμένου! Είναι τουλάχιστον περίεργο ότι προσπαθεί να αναμιχθεί στην επιλογή των υπαλλήλων της ΑΔΜΘ, που θα κρίνουν αποφάσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ, καθώς και στη θέση που αυτοί θα κατέχουν!» Και, «είναι τουλάχιστον περίεργο ότι αναφέρεται σε πολιτικό χαρακτήρα της αντικατάστασης και σε κομματική προσπάθεια. Έχει εντάξει ο κος Κατσιμίγας κομματικά τους υπαλλήλους της ΑΔΜΘ; Εμείς… όχι.»
Για να καταλήξει ο κ. Σάββας λέγοντας: «Φαίνεται πως ούτε αυτός ούτε ενδεχόμενοι συμβουλάτορές του, γνωρίζουν τα βασικά της Διοίκησης. Πληροφορούμε λοιπόν τον κο Κατσιμίγα, πως καμία αντικατάσταση δεν έχει λάβει χώρα. Είναι διαφορετικό να είσαι αναπληρωτής σε απουσία ή κώλυμα και άλλο να είσαι αναπληρωτής κατόπιν κένωσης θέσης. Μας μιλά για ορισμό λόγω εμπειρίας σε αντικείμενο! Εκτός από το ότι η συγκεκριμένη αναφορά είναι ψευδής, βάσει ποιων στοιχείων δύναται να προβαίνει σε αξιολόγηση των υπαλλήλων της ΑΔΜΘ; Δικαίωμα που σε εμάς (Γενικό Διευθυντή, Διευθυντή, Συντονιστή) αρνείται;»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Fs8z5t
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη