Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια της Λάρισας, τρεις περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες οδήγησαν χθες το μεσημέρι στην πόλη, στη σύλληψη ενός ατόμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 07-09-2020 έως χθες (10-09-2020), ο δράστης διέρρηξε δύο οικίες και ένα παντοπωλείο, αφαιρώντας συνολικά διάφορα χρυσαφικά (αλυσίδες χεριού και λαιμού, σκουλαρίκια κ.ά.), αντικείμενα (φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο κ.ά.), καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 830 ευρώ.
Στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία όπου διαμένει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων και του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου και έξι ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33okklg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη