Φάνης Σπανός: Σήμερα κλείνουμε τον πρώτο χρόνο στη νέα μας θητεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ένας χρόνος με πολλές νίκες, αλλά και σοβαρές δοκιμασίες


Καλημέρα και καλό μήνα!

Σήμερα κλείνουμε τον πρώτο χρόνο στη νέα μας θητεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ένας χρόνος με πολλές νίκες, αλλά και σοβαρές δοκιμασίες.

Με μια μεγάλη σειρά από σημαντικά έργα και δράσεις που προχωρούν με γοργά βήματα για να υπηρετήσουν τη στοχοθεσία μας και εν τέλει τους πολίτες. Αλλά και με μεγάλες κρίσεις, όπως μια πρωτόγνωρη παγκόσμια πανδημία, ή η εθνική και προσφυγική κρίση. Και φυσικά οι πρόσφατες μεγάλες φυσικές καταστροφές.

Σίγουρα όμως, ένας χρόνος εντατικής και ομαδικής δουλειάς, με απόλυτη στοχοπροσήλωση στις ανάγκες και τις ευκαιρίες της Στερεάς Ελλάδας και των πολιτών της.

Για αυτόν τον χρόνο οφείλω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μας. Τους αιρετούς και τα υπηρεσιακά μας στελέχη. Στο σύνολο των παρατάξεων και των μελών του Περιφερειακού μας Συμβουλίου. Σε κάθε θεσμό που συνεργαζόμαστε. Και κυρίως, σε κάθε πολίτη που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του.

Στην επέτειό μας δεν πανηγυρίζουμε, γιατί δεν ταιριάζει ούτε στη στιγμή, ούτε στον χαρακτήρα μας. Όμως, ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας να δουλεύουμε σκληρά και να σας κοιτάζουμε στα μάτια.


Νεότερη Παλαιότερη