Στήριξη δράσεων Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων

Στήριξη δράσεων Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα στηρίξει οικονομικά μελλοντικές εκδηλώσεις του Αθλητικομορφωτικού Συλλόγου Ηρακλής, Αγίων Θεοδώρων Αλμυρού, εφόσον επιτραπεί η διοργάνωση τους λόγω πανδημίας. Αυτό διαβεβαίωσε τη διοίκηση του Συλλόγου η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, σε συνάντηση που είχαν σήμερα.

Η κ. Κολυνδρίνη, παράλληλα, τους δήλωσε την πρόθεσή της, να ικανοποιήσει αίτημα του Συλλόγου, που έχει νακάνει με τις εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση,
συζητώντας θέματα που αφορούν την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Ακούμε τα προβλήματα των τοπικών
κοινωνιών, τα ιεραρχούμε, τα προγραμματίζουμε και τα υλοποιούμε. Θέλουμε τις συνεργασίες με όλους και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την υλοποίηση έργων, με τη συμβολή και συνεργασία των Δήμων και των Τοπικών Συμβουλίων. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας αρκετές φορές έχουμε βοηθήσει τους Δήμους πέραν του αυστηρού πλαισίου των αρμοδιοτήτων μας και με παρεμβάσεις μας, συμβάλλαμε στην ολοκλήρωση έργων, προς όφελος των πολιτών».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Zsiqix
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη