Πατσαρούχας και επίσημα στον Πόρο


Ο Πόρος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λαμιώτη επιθετικού με κάθε επισημότητα.

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, ο Βαγγέλης Πατσαρούχας τα είχε βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Πόρου και ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωσή του από τους “μπλε”.

Ο παίκτης έφτασε στο Ηράκλειο και ο Πόρος δεν έχασε χρόνο, κάνοντας γνωστή αμέσως την απόκτησή του με φωτογραφίες από την άφιξή του στο Αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης”.

Η ανακοίνωση του Πόρου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Λαμιώτη “γκολτζή” Βαγγέλη Πατσαρούχα για τον οποίο πιστεύουμε ότι παρέα με τον έτερο επιθετικό της ομάδας μας Άγγελο Καστελλιανάκη θα βάλουν… φωτιά στ’ αντίπαλα δίχτυα.

Καλωσορίζουμε τον 22χρονο φορ που έχει θητεία με τη Λαμία στη Super League, πανηγύρισε μαζί της την προηγούμενη χρονιά την άνοδο από τη Football League στα μεγάλα σαλόνια και πέρυσι έπαιξε με τον Διαγόρα Ρόδου στη Football League, στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία, νίκες και πολλά γκολ με τα “μπλε” Καλωσόρισες στο Ηράκλειο και στον Πόρο Βαγγέλη…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Βαγγέλης Πατσαρούχας γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1998 στη Λαμία και παίζει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ με την ίδια ευχέρεια μπορεί ν’ αγωνιστεί και ως κρυφός επιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας. Ακολούθησαν οι Ηρακλής Ροδίτσας (Α’ τοπικό Λαμίας), Οπούντιος Μαρτίνου (Γ’ Εθνική, δύο χρόνια).

Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του στην ομάδα και στον μεγαλύτερο εκπρόσωπό της γενέτειράς του, τον ΠΑΣ Λαμία με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από τη Football League στη Super League. Μάλιστα την επομένη χρόνια έπαιξε με τη Λαμία στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟ Σελλάνων, κάνοντας φοβερή χρονιά στη Γ’ Εθνική, πετυχαίνοντας 13 γκολ, σε μια γεμάτη για εκείνον σεζόν.

Μετά ήρθε η πρόταση του Διαγόρα μετακομίζοντας στη Ρόδο και αποτελώντας πέρυσι βασικό στέλεχος του “Γηραιού” στη Football League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου, ο Βαγγέλης Πατσαρούχας με τον εκ των υπευθύνων οικονομικής διαχείρισης Δημήτρη Σομπότη και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Σπανάκη, λίγη ώρα μετά την άφιξή του την Τρίτη το απόγευμα (22/09) στο Ηράκλειο.

www.athleticradio.gr
Νεότερη Παλαιότερη