Πρώτο κουδούνι και στα σχολεία του Δήμου Κιλελέρ

Πρώτο κουδούνι και στα σχολεία του Δήμου Κιλελέρ

Παρουσία του δημάρχου Κιλελέρ- προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Θανάση Νασιακόπουλου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας και στο Γυμνάσιο -Λύκειο Πλατυκάμπου.

Ο κ. Νασιακόπουλος, αφού ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά, τους προέτρεψε να είναι επιμελείς και, σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς, να επιδιώκουν να επιτύχουν υψηλούς στόχους. Διαβεβαίωσε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων ότι η δημοτική αρχή θα συνεργαστεί μαζί τους, θα είναι στο πλευρό τους για να δίνει άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι έχουν ήδη απολυμανθεί όλα τα σχολεία και έχουν διανεμηθεί τα προβλεπόμενα αντισηπτικά. «Διανεμήθηκαν επίσης οι μάσκες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Οι 530.000 μάσκες για το σύνολο των σχολικών μονάδων της Θεσσαλίας (5 ανά άτομο) είναι χειρουργικές και διανεμήθηκαν για να λειτουργήσουν αρχικά τα σχολεία. Αυτή η επιλογή των χειρουργικών μασκών έγινε λόγω της αφόρητης πίεσης του χρόνου. Μέχρι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, το αργότερο, θα έχουν διανεμηθεί και οι πάνινες μάσκες, σε ατομική συσκευασία σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς», δήλωσε ο δήμαρχος.

Τον δήμαρχο συνόδευαν στους αγιασμούς των σχολείων αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κιλελέρ.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3hxLBa2
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.