Μοιρασιά στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Παναιτωλικό

Μοιρασιά στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Παναιτωλικό

Με εντός έδρας απώλεια άρχισε ο ΟΦΗ τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, η κρητική ομάδα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Παναιτωλικό, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με πέναλτι του Μάζουρεκ, στις καθυυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, για να ισοφαρίσει στο 60΄ ο Νέιρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρχικά τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, με τον Φιγκεϊρέδο στο 5΄ και τον Ναμπί στο 21΄, όμως και τις δύο φορές ο Κνετ αντέδρασε σωστά. Σταδιακά, ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, όταν ο διαιτητής Σκουλάς (αφού συμβουλεύτηκε το VAR) υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Βούρου. Ο Μάζουρεκ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έστειλε τους Αγρινιώτες με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ο ΟΦΗ δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάση, όμως στο 60΄ η εξαιρετική συνεργασία του νεοεισελθόντος Νέιρα με τους Βαζ και Φιγκεϊρέδο, έδωσε την ευκαιρία στον πρώτο να ισοφαρίσει με ωραιό πλασέ. Στο υπόλοιπο διάστημα οι Κρήτες προσπάθησαν, αλλά δεν βρήκαν διαδρόμους προς την εστία του Κνετ και περιορίστηκαν στον ένα βαθμό.

Να σημειωθεί ότι, ενόψει και του ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο ΟΦΗ έχασε τον Ρικάρντο Βαζ, που αποχώρησε τραυματίας. Μάλιστα, ο Πορτογάλος μέσος ξέσπασε στον πάγκο, δείχνοντας την απογοήτευσή του για την ατυχία που του «χτύπησε την πόρτα».

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Στάικος, Φιγκεϊρέδο, Βούρος, Νέιρα, Μαρινάκης – Ντάλσιο

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Σακόρ (53΄ Νέιρα), Μαρινάκης, Ναμπί (53΄ Μεγιάδο), Βούρος (74΄ Ουές), Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο (74΄ Γκαργκαλατζίδης), Βαζ (79΄ Γρίβας), Σαρδινέρο, Στάικος, Κοροβέσης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ (86΄ Μεντόσα), Ματσόλα (81΄ Βέργος), Ντάλσιο, Ντίας, Τζανακάκης (73΄ Ντουάρτε), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (87΄ Ταχάρ), Λιάβας

 

ΠΗΓΗ: sports.ert.gr

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2GUye7k
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη