Πάλι γκάφα του ΕΟΔΥ με τα Καμένα Βούρλα!


Η …εμμονή του ΕΟΔΥ να ανακοινώνει ανύπαρκτα κρούσματα στον Δήμο Καμένων Βούρλων επαναλήφθηκε σήμερα με την ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων.

Ανακοινώθηκε κρούσμα που αφορά 29χρονη κάτοικο των Καμένων Βούρλων,μόνο που η συγκεκριμένη γυναίκα κατάγεται από τα Καμένα, αλλά εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου διαμένει μόνιμα στην Χαλκίδα.
Έτσι και πάλι ο Δήμος Καμένων Βούρλων υποχρεώθηκε να διαψεύσει την πληροφορία του ΕΟΔΥ:

«Σχετικά με το κρούσμα COVID-19 στις 15/09/2020 που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ότι βρέθηκε στα Καμένα Βούρλα σας ενημερώνουμε ότι λανθασμένα αναφέρεται ο Δήμος μας καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η 29χρονη ασθενής ναι μεν έχει καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο δεν κατοικεί στα όρια του Δήμου μας. Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες και τους επισκέπτες μας. Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας. Φοράμε τη μάσκα όπου χρειάζεται….»



via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/32wErP0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη