Πάλι γκάφα του ΕΟΔΥ με τα Καμένα Βούρλα!


Η …εμμονή του ΕΟΔΥ να ανακοινώνει ανύπαρκτα κρούσματα στον Δήμο Καμένων Βούρλων επαναλήφθηκε σήμερα με την ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων.

Ανακοινώθηκε κρούσμα που αφορά 29χρονη κάτοικο των Καμένων Βούρλων,μόνο που η συγκεκριμένη γυναίκα κατάγεται από τα Καμένα, αλλά εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου διαμένει μόνιμα στην Χαλκίδα.
Έτσι και πάλι ο Δήμος Καμένων Βούρλων υποχρεώθηκε να διαψεύσει την πληροφορία του ΕΟΔΥ:

«Σχετικά με το κρούσμα COVID-19 στις 15/09/2020 που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ότι βρέθηκε στα Καμένα Βούρλα σας ενημερώνουμε ότι λανθασμένα αναφέρεται ο Δήμος μας καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η 29χρονη ασθενής ναι μεν έχει καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο δεν κατοικεί στα όρια του Δήμου μας. Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες και τους επισκέπτες μας. Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας. Φοράμε τη μάσκα όπου χρειάζεται….»via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/32wErP0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.