Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση όταν μπορείς να προσφέρεις...


10/09/2020... Επιχείρηση Κυπαρίσσι (Νο1:)

Ροδίτσα: Θέλει και κόπο, θέλει και τρόπο. Επειδή πολλές φορές αναλωνόμαστε σε κουβέντες, πήρα τα μεγάλα πριόνια της υπηρεσίας πρασίνου, τις μεγάλες σκάλες, χρησιμοποίησα το 4Χ4 και το επικίνδυνο, ξερό κυπαρίσσι που έστεκε στην αυλή του Αγίου Αθανασίου στη Ροδίτσα, ασχημαίνοντας τον όμορφο και ιερό χώρο, δε μένει πια εδώ!

Ολόκληρο δέντρο σχεδόν 25 μέτρα και δεν έμεινε στο χώρο ούτε βελόνα και τα ξύλα δόθηκαν σε οικογένειες που θα τα χρειαστούν.Τα υπόλοιπα κλαδιά (1.440) kg απομακρύνθηκαν με φορτηγό για το ΧΥΤΑ.

Πολλά, πολλά μπράβο στα παιδιά του συνεργείου μου, αλλά και στα παιδιά από την υπηρεσία πρασίνου που η βοήθεια τους ήταν σημαντική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον τοπικό σύμβουλο Βασίλη Καρακωστα καθώς και στον ιερέα π Ιωάννη Παπαδημητρίου για την βοήθεια τους.
Η δουλειά μας φαίνεται ότι ήταν τόσο καλή που «διαφημίστηκε» πολύ γρήγορα, ώστε την ίδια ημέρα να μας ανατεθεί αποστολή… (Νο2:)

Κυπαρίσσι στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητρόπολης.

Πως να χαλάσω το χατίρι του Αρχιερατικού μας Επιτρόπου; Με τα παιδιά του συνεργείου μου απομακρύναμε κι από κει ένα 10μετρο δέντρο για να μπορέσει να γίνει σε αυτό το σημείο μια ασφαλής παιδική χαρά για τα παιδιά...

Μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση όταν μπορείς να προσφέρεις...







Νεότερη Παλαιότερη